Laadukkaat kahviautomaatit toimistolle ja liiketiloihin

Panosta työpaikan viihtyisyyteen ja asiakaskokemukseen.
Tutustu valikoimaan

Kaikki mitä laadukas kahvikokemus vaatii

Huippulaadukkaat kahviautomaatit
Avaimet käteen asennuspalvelu
Koulutus ja tuki
Huolto ja ylläpito
Kahvit yrityksenne tarpeisiin
Tutustu valikoimaan

Laadukkaat WMF kahviautomaatit

WMF 1100S

Sis. 1 papumylly
noin 80 kuppia/päivä
Lisätietoa

WMF 9000S+

Sis. 1 papumylly & Dynamic Milk
noin 350 kuppia/päivä
Lisätietoa

WMF 5000S+

Sis. 1 papumylly & Dynamic milk
noin 250 kuppia/päivä
Lisätietoa

WMF 1500S+

Sis. 1 papumylly & Dynamic Milk
noin 180 kuppia/päivä
Lisätietoa

WMF 1300S

Sis. 1 papumylly & Basic Milk
noin 120 kuppia/päivä
Lisätietoa

WMF 950S

noin 50 kuppia/päivä
Lisätietoa

WMF & Kaffet

Kaffet on ylpeä voidessaan toimia WMF:n arvostettuna jälleenmyyjänä ja tuoda asiakkailleen korkealaatuisia kahviautomaatteja. WMF:n laatu on ollut perinne lähes 170 vuoden ajan, ja heidän nimensä "Württembergische Metallwarenfabrik" viittaa yrityksen alkuperään puhtaana metallinjalostajana. WMF:n tuotevalikoima on kehittynyt yrityksen historian aikana, samoin kuin brändin logo ja ulkonäkö.

Vuonna 1853 tehtailija Daniel Straub perusti yhdessä Schweizer-veljesten kanssa Straub & Schweizerin metallitehtaan Geislingenissä, jossa työskenteli 16 henkilöä. Vain muutamia vuosia myöhemmin vuonna 1862 Straub & Schweizerin hopeoidut ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat saivat erottuvuutta osoittavia mitaleja Lontoon suurella näyttelyllä. Myyntinsä vahvistamiseksi Pohjois-Saksassa perustettiin vuonna 1868 ensimmäinen myymälä Berliiniin, mikä merkitsi nykyisen myymäläverkoston alkua. Vuonna 1880 yritys yhdistyi Esslingenissä sijaitsevan Metallwarenfabrik Ritter & Co:n kanssa muodostaen julkinen osakeyhtiö Württembergische Metallwarenfabrik (WMF), jonka pääkonttori sijaitsee Geislingenissä."

Halusimme tarjota yrityksille laadukkaita kahviautomaatteja, jotka mahdollistavat laadukkaan kahvikokemuksen työpaikoilla, toimistoilla ja liiketiloissa. Huolehdimme kahviautomaattien täytöstä, huollosta ja ylläpidosta yhdellä ja samalla sopimuksella, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen - nauttimaan herkullisesta kahvista ilman huolta käytännön järjestelyistä.
Ota meihin yhteyttä

Usein kysyttä kahviautomaateista

Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@kaffet.fi tai jätä yhteydenottopyyntö tästä.
Kysymys
Vastaus
Tarjoatteko kahviautomaattien huolto- ja ylläpitopalveluita?
Kyllä, tarjoamme kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut kaikille myymillemme ja vuokraamillemme kahviautomaateille.
Kuinka pitkä takuu kahviautomaatilla on?
Huoltosopimuksella takuu on kolme (3) vuotta. Takuu ilman huoltosopimusta on yksi (1) vuosi.
Sisältyykö hintaan kahviautomaatin toimitus ja asennus?
Huoltosopimuksella toimitus ja kahviautomaatin asennus käyttövalmiiksi sisältyy hintaan. Ilman huoltosopimusta toimitus ja asennus veloitetaan toteutuneen työn mukaan.
Mitä kahviautomaatin huoltosopimukseen sisältyy?
Huoltosopimuksen hinta sisältää laitteen asennuksen valmiisiin liitäntöihin, asennuksen yhteydessä tehtävät ensisäädöt ja käyttökoulutuksen, laitehuollot sekä käyttäjästä riippumattomat rikkoontuneet osat. Huoltosopimus kattaa laitteen uusimisen, mikäli sitä ei korjauksella saada asianmukaiseen käyttökuntoon. Mikäli laite joudutaan huoltotoimenpiteitä varten toimittamaan käyttökohteesta toisaalle, huoltosopimus kattaa kaikki kuljetuskustannukset.

Kysy lisää ottamalla yhteyttä myyntiimme!
Kuinka usein kahviautomaatti täytyy huoltaa?
Kaffet tai valtuuttamamme huoltoyhteistyökumppani suorittaa laitteelle huollon, kun tietty kuppimäärä täyttyy tai kun laite ilmoittaa käyttäjälle huollon olevan ajankohtainen. Käyttäjä vastaa huollon tilaamisesta.
Voimmeko ostaa kahviautomaatin omaksi?
Totta kai. Voitte joko ostaa kahviautomaatin omaksi tai hankkia laitteen käyttöön näppärästi kuukausimaksulla. Saatte halutessanne yhdellä ja samalla sopimuksella sekä kahviautomaatin sekä niiden huollon ja kahvit yrityksenne tarpeisiin.

Asiakkaamme kertovat

Katja Jansson
Optima LKV
Pussit ovat hienot ja kahvi maistuu hyvältä! Ollaan jo jaettu kaupantekotilaisuudessa. Ostajat kyllä moittivat että oli kallein kahvi mitä olivat ostaneet 😂
Ideal Keittiöt
Lahja sai kehuja ja se oli kyllä mukava myös antaa. Täytyy hyvissä ajoin pohtia ensi vuoden lahjojakin.
Pirjetta Plucinska
ESLA
Kahvit saapuivat ja kaikki, jotka ovat nähneet ovat ihailleet! Meillä on parin viikon päästä yhtiökokous, jossa jaetaan osakkaille, työntekijät saavat sitten samaan aikaan. Apuvälinemessuille lähdetään myös kuukauden päästä niin katsotaan jääkö sinne mitään vai pitääkö tilata työntekijöille vasta myöhemmin sittenkin 😄 Eli kiitokset, tykätty on kovasti